Locatie

 • Driving directions

  U komt vanuit Brussel
  In Brussel, neem de autosnelweg E40 richting Oostende/Gent. Vóór Gent, neem de afrit Kortrijk om de autosnelweg E17 te nemen. In Kortrijk, neem de autosnelweg E403 richting Brugge. Verlaat de E403 aan afrit 7 (Roeselare-Haven/Mandeldal). Sla links af op het einde van de afrit. Volg de weg langs het kanaal gedurende 800m. Neem de eerste straat links, u bevindt zich nu in de industriezone Mandeldal (L. De Raetlaan). Na ongeveer 400m, sla links af (Leo Bekaertlaan). Televic bevindt zich op uw rechterkant.
  Welkom in Televic!

  U komt vanuit Antwerpen
  In Antwerpen, neem de autosnelweg E17 richting Gent/Sint-Niklaas. In Kortrijk, neem de autosnelweg E403 richting Brugge. Verlaat de E403 aan afrit 7 (Roeselare-Haven/Mandeldal). Sla links af op het einde van de afrit. Volg de weg langs het kanaal gedurende 800m. Neem de eerste straat links, u bevindt zich nu in de industriezone Mandeldal (L. De Raetlaan). Na ongeveer 400m, sla links af (Leo Bekaertlaan). Televic bevindt zich op uw rechterkant.
  Welkom in Televic!

  U komt vanuit Rijsel
  In Rijsel, neem de autosnelweg A22/E17 richting Tourcoing/Gent. In Kortrijk, neem de autosnelweg E403 richting Brugge. Verlaat de E403 aan afrit 7 (Roeselare-Haven/Mandeldal). Sla links af op het einde van de afrit. Volg de weg langs het kanaal gedurende 800m. Neem de eerste straat links, u bevindt zich nu in de industriezone Mandeldal (L. de Raetlaan). Na ongeveer 400m, sla links af (Leo Bekaertlaan). Televic bevindt zich op uw rechterkant.
  Welkom in Televic!

  U komt vanuit Valenciennes
  In Valenciennes, neem de autosnelweg A23 richting Lille/Roubaix. In Rijsel, neem de autosnelweg richting Tourcoing/Gent. In Kortrijk, neem de autosnelweg E403 richting Brugge. Verlaat de E403 aan afrit 7 (Roeselare-Haven/Mandeldal). Sla links af op het einde van de afrit. Volg de weg langs het kanaal gedurende 800m. Neem de eerste straat links, u bevindt zich nu in de industriezone Mandeldal (L. De Raetlaan). Na ongeveer 400m, sla links af (Leo Bekaertlaan). Televic bevindt zich op uw rechterkant.
  Welkom in Televic!